понеделник, 10 октомври 2011 г.

Първи стъпки

Размислите ми касаят всеки, който на 23 октомври се отправи към тъмната стаичка.В бюлетината за кмет на община Земен срещу номер 8 ще прочетете моето име.На тези избори съм дала заявка за твоя вот за кмет на Земенска община.За гласа на всеки, който желае промяна.Промяна още с идването на мандата.
Моите първи стъпки ще бъдат свързани с приемането и изслушването на всеки, който има идеи и виждания за подобряване на условията на живот в общината.Ще приема всяко разумно предложение за действия в тази насока.
Ще поканя всеки, свързан със Земен, който може и желае да работи заедно с нас.
Ще разработя кокретни планове за действие във всички направления на плана за развитие на общината и ще следя за стриктното спазване на сроковете от отговорните лица.
Ще осъществя максимална прозрачност в дейността на кметския екип, общинския съвет и общинската администрация.
ТОВА ЩЕ Е САМО НАЧАЛОТО...
Ако това ти харесва и желаеш нещо ново и различно за себе си, за децата и внуците си , за Земен и общината, гласувай с № 8 в интегралната бюлетина за кмет и общински съветници. И ако аз стана кмет на общината благодарение на теб и всички, които ми повярват, още в първите месеци ще се убедиш, че си направил точния избор и няма да съжаляваш за това.

МОНКА СТОЙНЕВА - кандидат за кмет на общинаЗемен


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар