петък, 7 октомври 2011 г.

Към всички

Чуйте, хора!
В навечерие сме на избори.Само след броени дни всички ние ще изберем хората, които ще ни управляват следващите четири години. Обръщам се към всички вас като кандидат за кмет на община Земен.
Призивът ми към вас е ГЛАСУВАЙТЕ!
Гласувайте вие, които смятате, че досегашното управление не е направило достатъчно за Земен и общината. Гласувайте за промяна.
Гласувайте вие, които понякога или никога не сте гласували. Не позволявайте общината ни да бъде управлявана без вашия вот.
Гласувайте вие, които навършихте пълнолетие и за първи път имате право да упражните гласа си.Вашият вот е важен за нас, защото вие сте нашето бъдеще и ние ви вярваме и разчитаме на вас.
Гласувайте и вие, които залагате на рутината и запазване на статуквото. Това е вашето виждане и ваше конституционно право.
И когато влезете в тъмната стаичка на 23 октомври не забравяйте, че вотът ви е личен и таен , никой не може и няма право да го контролира или режисира. Не забравяйте, че с № 8 в интегралната бюлетина вие гласувате за хора знаещи и можещи и с твърда воля за неуморна работа за превръщането на община Земен във все по - добро място за живеене, работа, отдих, спорт и туризъм.
Защото ние можем и искаме да работим за вас, за Земен, за общината!

ПОВЯРВАЙТЕ НИ! ДАЙТЕ НИ ШАНС! ГЛАСУВАЙТЕ С № 8 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА ЗА КМЕТ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар