петък, 19 август 2011 г.

Обещания преди избори


Наближават избори...За президент и местни избори - за кмет и общински съветници.Време за обещания...
Какво означава едно обещание?
Задължение? Ангажимент? Отговорност? Или нещо друго, свързано с морал и чест, или с дадена дума?
За мен даденото обещание е въпрос на поет ангажимент, от който връщане назад няма. "Казана дума, хвърлен камък" - казва народът. А той е мъдър и не греши.И не прощава тогава, когато дадената дума не е спазена.Затова заставам зад всяка своя дума, всяко свое обещание и виждане в тази предизборна надпревара. И ако бъда избрана за кмет ще уверя всички, които застанат зад мен, че предизборните обещания не са само празни приказки, а конкретни идеи и виждания, които могат да се превърнат в реалност, защото има воля за това.

2 коментара:

  1. Искрено се надявам този народ да се събуди, да излезе от този колапс, въпреки че понякога мисля че вече е късно. Земен вече почти го няма.Детето ми ще учи / ако има училище до тогава/ с три деца в клас. На какво прилича това!!!До кога хората ,които избягаха, защото няма къде да работят и настоящия кмет не позволява на никой да се развива, ще идват в деня на изборите ще ми го избират пак и ще си отиват в София, Гърция, Испания и къде ли не??? До кога довода за гласуване на някои хора ще бъде , цитирам "Тоя поне си го познаваме и можеме да си го запсуваме ,когато искаме на площадо" Дори и СДС-то ,което се разпадна в цяла България, в Земен имаше своите симпатизанти, но кмета предаде и тях- хаха!

    ОтговорИзтриване
  2. Ако получа вота на земенчани на тези избори, не се страхувам от онези, кито ще дойдат от други места.Важни за мен сте вие, кото живеете и работите ТУК.Ще се радвам, ако ставаме повече ище работя за това.

    ОтговорИзтриване